Trailer voor Little Witch Academia: Chamber of Time

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Trailer voor Little Witch Academia: Chamber of Time

Vorige maand kondige Bandai Namco aan te werken aan een game die gebaseerd was op de op Neflix verschenen Animeserie Little Witch Academia. Nu is er ook een trailer met gameplay beelden verschenen voor Little Witch Academia: Chamber of Time.

Van de dialogen in de Japanse trailer is weinig te verstaan, maar de muziek moet bekend zijn voor iedere fan van de serie. Het nummer dat te horen is tijdens de trailer is namelijk Toki no Mirage, evenzeer de theme song voor de serie. De gameplay beelden die we zien in de trailer tonen side-scrolling levels met diepte, waarin Little Witch Akko het opneemt tegen demonen.

Naast de trailer is er ook de nodige nieuwe informatie bekend gemaakt over de game. Zo zullen de personages Akko Kagari, Lotte Yanson en Sucy Manbavaran allemaal speelbaar zijn in de game. Verder stelt Bandai Namco dat de Luna Nova Magical Academy bijna helemaal te ontdekken is.

Little Witch Academia: Chamber of Time verschijnt in Japan op 30 november voor de PlayStation 4. Een Engelstalige PlayStation 4-versie is ook in de maak en staat gepland voor begin 2018.