Trailer van derde bonus missie HITMAN onthuld

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Trailer van derde bonus missie HITMAN onthuld

De nieuwste bonus missie voor HITMAN genaamd Landslide wordt op 31 januari vrijgegeven. Op 31 januari zal tevens HITMAN – The Complete First Season op disc verschijnen en de HITMAN January Update; deze is ook nodig om de nieuwste bonus missie te spelen.

Landslide neemt de speler terug naar Sapienza waar de inwoners op het punt staan om het Sapienza Festival del Paese te vieren. Mensen kunnen naar een concert luisteren vlakbij de haven of naar de markt gaan op het hoofdplein. De taak is aan jou om Marco Abbiati, een rijke zakenman/politicus met het verlangen om burgemeester te worden, om te leggen.

Landslide is gratis te verkrijgen voor The Complete First Season/Upgrade Pack bezitters. Ook wordt de missie toegevoegd aan The Bonus Episode (Voorheen de Summer Bonus Episode), waar deze individueel gekocht kan worden. The Bonus Episode bevat drie bonus missies: The Icon, A House Built on Sand en Landslide.

HITMAN werd uitgegeven in delen, zogeheten episodes. De game bracht de speler naar onder andere: Sapienza, Marrakesh, Bankkok, Colorado en Hokkaido. Nadat deze episodes gedurende acht maanden in fases werden uitgegeven in 2016 worden deze nu samengevoegd op de cd-versie van het spel.