Trailer toont nieuwe details van Anthem

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
Trailer toont nieuwe details van Anthem

Anthem is de nu al veelbesproken aankomende game van BioWare. Waar de ontwikkelaar voorheen bekend stond om verhalende singleplayergames, slaat Anthem juist de multiplayer-weg in. In een nieuwe trailer wordt onder meer duidelijk dat verhalende elementen toch een belangrijke rol spelen.

De slagzin die BioWare in de nieuwe trailer van Anthem introduceert, is: “Our World, your story.” Hiermee wil de ontwikkelaar zeggen dat de game zowel multiplayer- als singleplayer-elementen bevat. Het multiplayer-element toont zich in het feit dat je samen met spelers de wereld in gaat om missies uit te voeren. Daarnaast zijn er ook duidelijke singleplayer-elementen zoals het maken van beslissingen en praten met je crewleden. Dit doe je in in Fort Tarsis, de hub van de game. Deze hub betreed je altijd in je eentje en ontwikkelt zich op verschillende manieren afhankelijk van welke keuzes je maakt in de game.

Naast een uitleg over de verhalende elementen uit de game geeft Bioware ook aan een demo uit te brengen voor EA Access-leden en mensen die de game gepre-orderd hebben. Deze demo verschijnt op 1 februari voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.