Trailer Call of Duty: Modern Warfare Remastered uitgebracht

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Trailer Call of Duty: Modern Warfare Remastered uitgebracht

Met nog iets meer dan een maand te gaan tot Call of Duty: Modern Warfare Remastered in een bundel met de nieuwe Infinite Warfare in de winkels zal liggen, besloot uitgever Activision een nieuwe trailer uit te brengen van de aankomende remaster. Dit deden zij op het YouTube-kanaal van PlayStation.

Call of Duty: Modern Warfare is een van de meest geliefde titels uit de Call of Duty-franchise. Het is dan ook geen vreemde beslissing om deze opnieuw uit te brengen. Dit doet de uitgever door de game niet los aan te bieden, maar samen te voegen in een pakket met de nieuwste titel binnen de serie: Infinite Warfare. Veel fans hebben zo hun bedenkingen uitgesproken over het feit dat de titel enkel als pakket uitkomt, maar de uitgever heeft hier tot nu toe nog niet van af willen wijken.

In de nieuwe trailer kunnen we de verbeterde beelden aanschouwen van de aankomende remaster van Modern Warfare en krijgen we een idee hoe de game er straks uit gaat zien. Modern Warfare en Infinite Warfare zitten samen in een bundel met de naam Legacy Edition en de bundel zal vanaf 4 november 2016 verkrijgbaar zijn.