Trackmania Turbo schuift door naar 2016

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Trackmania Turbo schuift door naar 2016

Ubisoft en Nadeo hebben aangekondigd dat Trackmania Turbo niet meer in 2015 zal verschijnen. In plaats daarvan schuift de game door naar 2016. Dit om de game verder te optimaliseren.

De snelle race-game werd eerder dit jaar tijdens de E3 aangekondigd en zou eigenlijk 27 november te koop moeten zijn. Dit gaat nu dus niet meer lukken volgens Ubisoft omdat ontwikkelaar Nadeo meer tijd wilt gebruiken voor het oppoetsen van de game, het verbeteren van de campagne modi en het stabiliseren van de multiplayer.

De extra tijd geeft ons de mogelijkheid om er voor te zorgen dat de online infrastructuur stabiel is en dat de online ervaring soepel zal verlopen.

Daarnaast zal de game nog een extra feature krijgen waarbij spelers vrienden kunnen uitdagen op eigen gemaakte banen. Tijdens de presentatie van de game werd al bekend dat naast deze eigen gemaakte circuits er ook willekeurig gegenereerde parcoursen in de game zitten. De game zal verschijnen op PlayStation 4, Xbox One en pc. Wanneer de game in 2016 zal verschijnen is op dit moment nog niet bekend.