Toy Story en releasejaar in nieuwe Kingdom Hearts III trailer

archief
Jessica de Haan op 20 januari 2020
Toy Story en releasejaar in nieuwe Kingdom Hearts III trailer

Vandaag op de D23 Expo van Disney, liet Square Enix een nieuwe trailer voor Kingdom Hearts III zien. Hierin krijgen we niet alleen veel beelden te zien van verschillende gevechten en hints naar het verhaal, maar ook een bevestiging over een van de nieuwe werelden in de game. Sora reist volgend jaar nog naar de wereld van Toy Story!

In 2012 al gaf directeur Tetsuya Nomura aan te dromen over een samenwerking tussen Square Enix en Pixar. Hij hoopte dat Sora in Kingdom Hearts III Woody en Buzz Lightyear kon ontmoeten. Nu is die droom blijkbaar uitgekomen. In de trailer die Square Enix tijdens de D23 Expo toonde, zien we namelijk dat Sora in de wereld van Toy Story belandt. Hier ontmoet hij niet alleen de centrale helden, maar ook andere bekende figuren zoals Rex en Hamm.

Dat is niet het enige wat de trailer bekendmaakt. Square Enix verrast fans met de boodschap aan het einde van de video: Coming 2018. Dit sluit niet uit dat de game toch nog uitgesteld wordt, zoals we dat bij Final Fantasy XV zagen. Het geeft alsnog een indicatie waar we naar uit kunnen kijken. Aan het einde van de dag willen we een game die lekker speelt, niet een game die we zo snel mogelijk in handen mogen houden.

Bekijk hieronder de volledige trailer: