Torn Banner Studios kondigt Chivalry 2 aan

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Torn Banner Studios kondigt Chivalry 2 aan

De eerste Chivalry kreeg het levenslicht in 2012 te zien. In de jaren die volgden, werden er veel veldslagen bevochten, maar uiteindelijk verlieten de gamers de game. Sindsdien is het vooral stil geweest rondom de franchise. Torn Banner Studios doorbreekt deze stilte tijdens de E3 2019.

Torn Banner Studios is de samenwerking met Tripwire Interactive aangegaan voor het ontwikkelen van Chivalry 2. Dit werd bekendgemaakt tijdens de PC Game Show op de E3. In de trailer kregen we epische veldslagen en vooral veel losse ledematen te zien. Zoals de eerste game krijgt Chivalry 2 geen verhaal omdat het een multiplayer-game is. De game gaat game-modi bevatten zoals Deathmatch en Team Deathmatch, maar ook objective gefocusde gamemodi, zoals het belegeren van een kasteel of het afbranden van een dorp.

Wanneer we de game mogen verwachten is nog niet compleet bekend. Voor nu weten we dat de game in het voorjaar van 2020 naar Epic Game Store komt. Enige, onbekende tijd later moet de game ook naar Steam komen.