Tony Hawk Pro Skater 5 uitgesteld voor oude consoles

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Tony Hawk Pro Skater 5 uitgesteld voor oude consoles

De versies van Tony Hawk Pro Skater 5 voor de Xbox 360 en PlayStation 3 zijn uitgesteld. Activision laat weten dat ze de oorspronkelijke datum van 13 november niet zullen halen en dat de game nu “ergens in 2016” uit gaat komen.

De Tony Hawk Pro Skater-serie, wie heeft het niet gespeeld? Velen van ons zijn ermee opgegroeid en velen van ons waren enthousiast om te horen dat de langlopende serie terug zou keren met een officieel vijfde deel. Het eindresultaat was echter niet om blij van te worden: Tony Hawk Pro Skater 5 werd door de critici wereldwijd in de pan gehakt. Maar ondertussen zijn de versies voor de PlayStation 3 en Xbox 360 nog steeds niet uit en laat Activision weten dat het nog wel even kan duren.

De twee versies van Tony Hawk Pro Skater 5 waren eigenlijk gepland voor een release op 13 november van dit jaar, maar volgens Activision gaat dit nog langer duren. We kunnen deze versies pas “ergens in 2016” verwachten.

“We werken nauw samen met onze ontwikkelaars om de problemen te verhelpen die zijn geïdentificeerd door de spelers. Het team is volledig gefocust op het verbeteren van de content voor de PlayStation 4 en Xbox One, dus hebben we besloten om de release van Tony Hawk Pro Skater 5 voor de PlayStation 3 en Xbox 360 uit te stellen. We laten het weten wanneer er meer informatie is rond de release van deze twee versies.”