Tony Hawk haakt in op “lekken” aanstaande game

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Tony Hawk haakt in op “lekken” aanstaande game

De meeste ontwikkelaars zitten er niet bepaald op te wachten dat een van hun projecten vroegtijdig gelekt wordt in de media. Helaas voor hen komt het wel steeds vaker voor en lijkt het iets waar men tegenwoordig niets aan kan doen. Het enige wat je dan nog kan doen is er het beste van maken en het van de positieve kant benaderen, iets wat Tony Hawk ook gedacht moet hebben.

Dat Tony Hawk zijn naam wederom aan een game liet binden was sinds november 2014 al wel duidelijk, maar daar hield het qua informatie dan ook een beetje op. Hier kwam abrupt een einde aan toen een cateraar een foto de wereld in hielp van de merknaam Tony Hawk’s Pro Skater 5, geschoten tijdens een promo-event. In plaats van volop in defence-mode te gaan besloot “The Hawk” om dan maar in te haken op de getrokken aandacht.

Samen met een van zijn vrienden, Rob Wootton, creëerde hij een real life “select your character”-animatie, zoals we die nog kennen uit de vorige delen. Om de nostalgie compleet te maken zit er een deuntje onder van Tony Hawk’s Pro Skater 2. Het gaat om de volgende video die Hawk deelde op Instagram:

Onder de video laat Hawk weten dat meer details ‘snel’ zullen volgen, wat voor de fans als een geschenk uit de hemel zal zijn gezien er tot nu toe erg weinig bekend is over deze game. Wanneer deze details bekend gemaakt zijn zul je er uiteraard alles over kunnen lezen op Pixel Vault.