Tomb Raider Legends-bordspel komt in februari 2019 uit

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Tomb Raider Legends-bordspel komt in februari 2019 uit

Van de makers van het Final Fantasy trading card-spel komt in februari 2019 het bordspel Tomb Raider Legends. Square Enix, Crystal Dynamics en Hobby Japan Co. Ltd, gespecialiseerd in rollenspellen en bordspellen, hebben het nieuwe Tomb Raider-bordspel aangekondigd. 

In het spel zullen de spelers met Lara op zoek gaan naar een verborgen artefact. Tomb Raider Legends biedt spelers de mogelijkheid om ruïnes te onderzoeken en met gebruik van hun kennis, wapens en skills bedreigingen de baas te zijn. Drie tot vier speler kunnen aan het spel meedoen.

Tomb Raider Legends 
 Pixel Vault

Square Enix en Hobby Japan Co. Ltd kwamen voor het eerst samen in Japan in 2012 en later in 2016 om het Final Fantasy trading card-spel uit te brengen. Het Final Fantasy trading card-spel verkocht wereldwijd 5,5 miljoen pakjes kaarten. Er is in Noord-Amerika zelfs een kampioenschap voor het spel opgericht.

Op dit moment is er nog geen exacte releasedatum voor het Tomb Raider Legends-bordspel bekendgemaakt, alleen dat het in februari 2019 zal verschijnen. Het is al wel mogelijk om via de website van Square Enix het bordspel te bestellen.