Tom Clancy’s The Division schuift door naar 2015

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Tom Clancy’s The Division schuift door naar 2015

Ubisoft’s veelbelovende titel The Division schuift door naar 2015, zo blijkt uit een bericht op de website van de game. Massive, de ontwikkelaar, heeft meer tijd nodig voor de game. Geruchten gaan dat de titel pas in of na het tweede kwartaal van 2015 in de winkels zal liggen.

The Division, mogelijk een van de laatste games die de naam draagt van de recentelijk overleden auteur Tom Clancy, zal pas over een jaar in de winkels liggen. “Meewerken aan The Division is een kans die je maar één keer in je leven krijgt voor iedereen bij Massive, Reflections en Red Storm Entertainment,” zo verteld het bericht. “We maken iets waar we ontzettend trots op zijn en we willen de kwaliteit dan ook niet belemmeren. We zullen de game dan ook releasen wanneer deze klaar is.”.

Het nieuws van het uitstel van de game volgt kort op de aankondiging van Far Cry 4. Wij verwachten dan ook dat er een mogelijke relatie is tussen de ontwikkeling van de nieuwe Far Cry-game en het uitstel van The Division, aangezien Red Storm Entertainment aan beide games meewerkt. Ubisoft beloofd nieuwe informatie over de game, net als over andere games, tijdens de E3 halverwege juni.