Tom Clancy’s Rainbow Six Siege versterkingen en Year 2 Roadmap onthuld

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Tom Clancy’s Rainbow Six Siege versterkingen en Year 2 Roadmap onthuld

De mid-seizoen versterkingen voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege zijn vanaf vandaag gratis beschikbaar. Daarnaast heeft ontwikkelaar Ubisoft ook de Roadmap voor Year 2 onthuld. Op deze kaart staat de gratis content die spelers kunnen verwachten de komende tijd.

De versterkingen die spelers kunnen verwachten zijn:

  • Aanpassingen aan de Glaz Scope. Een visuele warmtefeedback is toegevoegd aan de scope als spelers willen inzoomen. Deze kan nu door de rook van rookgranaten, rookpijlen en het gas van Smoke kijken. Deze scope is daardoor nu ook effectiever op grotere afstanden.
  • Elite Bundel voor Twitch. Nieuwe elite skins die de design van de drones aanpast. Elke set bevat een uniform met headgear, een operatorkaart, operatortitel, hanger en een nieuwe overwinningsanimatie.
  • Balansverbeteringen voor operators en wapens. Er zijn meerdere aanpassingen gedaan voor operators en wapens. Zo is Doc’s overheal verhoogd naar 140, krijgt Buck een extra schot voor zijn shotgun en zijn de vizieren van wapens aangepast.

Naast deze update heeft Ubisoft ook de nieuwe Year 2 Roadmap prijsgegeven. Zo zijn er onder andere vier nieuwe Counter Terrorism Units. De spaanse variant: Operation Velvet Shell is goed ontvangen door de community en later zullen onder anderen ook de CTU’s uit Hong Kong, Polen en Zuid-Korea volgen. Naast deze aanpassingen wil de ontwikkelaar aan de hand van feedback van de spelers de game blijven aanpassen en verbeteren.

 

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege versterkingen en Year 2 Roadmap onthuld