Tom Clancy’s Rainbow Six Siege krijgt gratis update

archief
Robert Zomers op 20 januari 2020
Tom Clancy’s Rainbow Six Siege krijgt gratis update

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege krijgt nieuwe content in de vorm van een gratis update voor alle Siege-spelers. Daarnaast kondigt Ubisoft een gratis speelweekend aan voor gamers die Rainbow Six Siege nog niet hebben.

De vierde update gaat op 17 november live op alle platformen waar Rainbow Six Siege voor is verschenen. De update bevat één nieuwe map en enkele nieuwe features waaronder twee nieuwe Siege-experts. Operation Red Crow speelt zich af in Japan waar operators een landhuis van de Yakuza moeten binnenvallen. Spelers met een Season Pass kunnen meteen aan de slag met de nieuwe experts Hibana en Echo. Andere spelers kunnen de nieuwe personages vrijspelen door middel van roem of R6 credits.

Om nieuwe spelers aan te spreken, is Rainbow Six Siege gratis te spelen vanaf vandaag tot en met 13 november. Je kunt de game testen op PlayStation 4, Xbox One en op pc via Uplay of Steam. Mocht je niet zelf willen spelen dan kun je de Operation Red Crow ook bekijken in een speciale stream op 17 november.