Titel en releasedatum gevonden van nieuwe Tomb Raider

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
Titel en releasedatum gevonden van nieuwe Tomb Raider

Eind vorig jaar kondigde Square Enix een nieuwe Tomb Raider-game aan. Destijds wilde de uitgever echter niks loslaten over hun project. Vandaag hebben fans informatie gevonden in de broncode van de officiële website.

Fans hebben een releasedatum en een titel gevonden in de broncode van de officiële website van Square Enix. Twitter-gebruiker Nibel liet zien dat het spel op 14 september uit moet komen. Daarnaast werd bevestigd dat de game Shadow of the Tomb Raider gaat heten. Buiten deze informatie stond er ook dat op 27 april waarschijnlijk meer info wordt vrijgegeven over de special of limited edition. In de code staat tot nu alleen informatie over de PlayStation 4-, Xbox One- en pc-versie vermeld. De Nintendo Switch-versie is nog niet gevonden in de broncode.

Shadow of the Tomb Raider moet de afsluiter worden van de trilogie waarin de beginjaren van Lara Croft worden belicht. De andere twee delen uit de reeks zijn Tomb Raider en Rise of the Tomb Raider. Morgen krijgen we de officiële onthulling om 14:00 uur Nederlandse tijd. Naar alle waarschijnlijkheid wordt er ook een trailer vrijgegeven.