Titanfall blijft trouw aan Electronic Arts aldus ontwikkelaar

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Titanfall blijft trouw aan Electronic Arts aldus ontwikkelaar

Respawn Entertainment, het bedrijf achter Titanfall, heeft aangegeven dat de samenwerking met Electronic Arts zal voortbestaan. De deal werd aangehaald bij een vergadering van investeerders waar Andrew Wilson van EA dit meldde.

De franchise zal volgens Wilson worden uitgebreid met nieuwe ervaringen. Wilson: “We zijn ook trots om te kunnen melden dat de samenwerking met Vince Zampella en het team van Respawn Entertainment zal blijven bestaan, bouwend op het succes dat we hebben behaald met Titanfall, het grootste interactieve entertainment spektakel van het jaar tot nu. Door een nieuw verbond aan te gaan zullen we samenwerken met Respawn om nieuwe Titanfall ervaringen aan te bieden aan alle spelers wereldwijd”.

“We hebben uiteraard drie map packs gepland staan. Daarnaast doen we ook nog zaken met de season pass wat de spelers gemotiveerd houd, en ons doel, als ik eerlijk ben, is om deze franchise net zo fris te houden door bijvoorbeeld vergelijkbare zaken als onze Ultimate Team en onze Sports diensten, zoals dat ook gedaan wordt bij de premium diensten van Battlefield”, aldus Wilson.