Tipje van de sluier van Far Cry 5

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Tipje van de sluier van Far Cry 5

Ubisoft bereid ons voor op de volledige onthulling van Far Cry 5 met 4 korte minitrailers. De volledige onthulling zal plaatsvinden op 26 mei.

Er waren al wat speculaties over Far Cry 5. Sommigen voorspelden de terugkeer van Vaas in de subtropische chaos. Met de mini-trailers die Ubisoft zojuist bekend heeft gemaakt, lijkt dit echter compleet van de baan te gooien.

De trailers laten elk het mooie landschap zien van het groene Montana in de VS. Dit mooie beeld wordt daarna verstoord door een lijk, geweerschoten of een kermend persoon. Vervolgd door de boodschap “Welcome to Hope County, Montana”.

Wat het verhaal is en waarom Hope County, Montana geteisterd wordt door moord en doodslag is natuurlijk nog een mysterie. Wat geen mysterie is, zijn de landschappen die we kunnen verwachten in de nieuwe game. Er is duidelijk sprake van rivieren, bossen, gebergtes en akkers.

Meer informatie over Far Cry 5 wordt bekend gemaakt op 26 mei om 3 uur ’s middags. Wie de overige video’s  wilt bekijken kan dat hier doen.