THQ Nordic slaat E3 over voor WK voetbal

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
THQ Nordic slaat E3 over voor WK voetbal

Opvallend nieuws vanuit uitgever THQ Nordic. De uitgever uit Wenen slaat de E3 dit jaar over, zodat ze geen minuut van het WK voetbal in Rusland hoeven te missen. Dat blijkt uit een persbericht.

In een persbericht aan onder andere Polygon is te lezen waarom THQ Nordic er dit jaar voor kiest om de E3 in Los Angeles over te slaan:

It is with great regret that we at THQ Nordic must report that we will be unable to miss a single moment of this great sporting event. Therefore, we will be forced to stay in our lovely Viennese beer gardens, blowing the froth off a couple, watching football and one or two cool press conferences on Twitch (looking at you, Devolver) instead of rocking it ourselves.

In plaats van zich te focussen op de beurs in LA verkiest THQ Nordic er dus voor om zich dichter bij huis te richten. De uitgever geeft namelijk aan dat het wel aanwezig zal zijn op de gamescom in augustus met titels als Darksiders 3, Biomutant, Fade to Silence en Wreckfest.

De E3 vindt dit jaar van 12 tot en met 14 juni plaats in Los Angeles. Op de laatste dag van de beurs zal ook het WK voetbal in Rusland beginnen, maar aangezien het Nederlandse elftal daar niet aanwezig is, kunnen we ons gewoon op de beurs focussen. Gamescom 2018 zal plaatsvinden vanaf 21 tot en met 25 augustus in Keulen.