The Witcher 3-patch verbetert honderden fouten

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
The Witcher 3-patch verbetert honderden fouten

Er komt een nieuwe patch aan voor The Witcher 3: Wild Hunt en het is er eentje van tamelijk grote omvang. Niet groot in data, maar wel groot in veranderingen: de nieuwe patch komt met ruim 750 aanpassingen en verbeteringen.

Met een wereld zo groot en uitgebreid als die van The Witcher 3: Wild Hunt kun je er donder op zeggen dat er hier en daar wat misgaat. De Poolse ontwikkelaar CD Projekt RED is ruim een half jaar na de release van The Witcher 3 nog steeds aan het opruimen. Versie 1.10 van The Witcher 3 komt er bijna aan, waarvan community manager Marcin Momot al voorspelde dat de patch log (waarin alle verbeteringen en aanpassingen staan) aanzienlijk zou zijn.

Patch 1.10 bevat de grootste collectie fixes, verbeteringen en verschillende aanpassingen die we ooit hebben uitgebracht voor The Witcher 3.

Nu we meer weten van de patch kunnen we zien dat hij niet overdreef. Het logboek bevat ruim 600 veranderingen, veel quests zijn verholpen, de game loopt nu beter op pc en consoles en er zijn 150 verbeteringen toegepast om de stabiliteit van de game te waarborgen. Naast technische veranderingen heeft de gameplay zelf ook wat aanpassingen gekregen. De gesprekken met sommige personages zijn uitgebreid, waardoor de relaties uitgediept kunnen worden. Daarnaast is het inventory-systeem aangepast zodat het gebruiksvriendelijker is.

Benieuwd wat er precies allemaal veranderd is? Check de lijst op deze pagina. De patch zal over een aantal dagen te downloaden zijn.