The Walking Dead krijgt een derde seizoen

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
The Walking Dead krijgt een derde seizoen

Terwijl het tweede seizoen nog in volle gang is heeft ontwikkelaar Telltale Games al aangekondigd dat er een derde seizoen komt van hun alom geprezen The Walking Dead. De Amerikaanse ontwikkelaar bevestigd dit nieuws via Twitter.

Een aantal dagen geleden werd het nieuws ook al naar buiten gebracht op de San Diego Comic Con. Telltale Games kan op moment van schrijven nog geen details naar buiten brengen omdat ze naar eigen zeggen nog niet eens zijn begonnen aan de ontwikkeling van het nieuwe seizoen. Zo weten ze niet of Clementine, bekend van de eerste twee seizoenen, ook haar opwachting zal maken in het derde reeks.

Naast The Walking Dead werkt Telltale ook aan Tales of the Borderlands en een episodische reeks van Game of Thrones. De eerst genoemde is een game in ontwikkeling samen met Gearbox Software gebaseerd op de bekende Borderlands-serie. De tweede is uiteraard gebaseerd op de bekende televisie-serie van HBO. Momenteel is Telltale nog druk bezig met de laatste episode van het tweede seizoen van The Walking Dead, welke we vervolgens als eerste kunnen verwachten is nog onbekend.