The Tomorrow Children is vanaf morgen free to play

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
The Tomorrow Children is vanaf morgen free to play

De communistische mining/crafting game The Tomorrow Children is vanaf morgen gratis te downloaden via de PlayStation Store. Na een testperiode van twee maanden, waarin mensen die de Founders Pack hebben gekocht uitvoerig hebben kunnen spelen, is het nu aan de rest van de wereld om de Void op te bouwen en te beschermen tegen de Izverg.

Hoewel de download van de game geheel kosteloos is kunnen geïnteresseerden vanaf morgen ook de Frontier Pack kopen. Deze zal naar alle waarschijnlijkheid €19,99 gaan kosten en bevat Bourgeoisie papers, Lv1. Arms License, Lv1. Tools License, EagleCorp Jetpack, 3 avatars en 500 Freeman dollars, om je vast een zetje in de rug te geven.

In de tussentijd heeft de community ook niet stilgezeten. Op het blog van PlayStation heeft ontwikkelaar Q-games enkele statistieken gedeeld die laten zien hoe creatief en hardwerkend de Founders in de tussentijd zijn geweest. Zo zijn er inmiddels 1518 dorpen hersteld, 999.139 Matryoshkas bijgebracht en 1.716.528 Izverg vernietigd. Dat zijn cijfers waar de Grote Leider van de Void vrolijk van wordt.

Als teken van goede wil zal iedereen die tussen 26 oktober en 2 november de game opstart een gratis kostuum krijgen voor zijn of haar personage. Dan lijkt niet iedereen zo op elkaar, wat al snel is wanneer je met klonen te maken hebt. Benieuwd wat je kan verwachten? Sla er dan eens onze review op na.