The Taken King zal niet vanaf eerste dag raid bevatten

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
The Taken King zal niet vanaf eerste dag raid bevatten

Mogelijk een flinke teleurstelling voor de Destiny fans die zitten te wachten op The Taken King uitbreiding. Op de dag dat de uitbreiding uitkomt, 15 september, bevat de game nog niet de King’s Fall raid, aldus Bungie op de PAX Prime 2015.

Dat veel fans van Destiny zitten te wachten op de uitbreiding The Taken King, dat moge duidelijk zijn. Bungie houdt ons dan ook flink up to date met nieuws rondom de uitbreiding die het tweede jaar van Destiny af zal trappen. Eerder werd bekendgemaakt dat er een nieuwe raid wordt toegevoegd  genaamd ‘King’s Fall’. Deze raid zal volgens Bungie veel groter zijn dan zijn voorgangers ‘Vault of Glass’ en ‘Crota’s End’ en bevat Oryx, de vader van Crota, welke wraak zoekt voor de dood van zijn zoon.

Tijdens het game event PAX Prime 2015 gaf Bungie tijdens een interview aan dat de raid nog niet beschikbaar zal zijn vanaf de eerste dag. Dit gaf Luke Smith, directeur achter The Taken King, aan in een interview. Het volgende statement gaven ze tijdens dit interview terwijl ze zich op de YouTube gaming stage bevonden.

“De King’s Fall raid zal niet vanaf dag een beschikbaar zijn. We hebben absoluut een plan voor wanneer hij wel beschikbaar zal zijn, alleen ga ik dit plan niet bekendmaken op de YouTube gaming stage.”

Het lijkt er dus op dat Smith wel een plan heeft voor diens release, maar nog niet bereid is om dit met de wachtende fans te delen. Dit betekende echter niet dat hij niks te zeggen had tegen hen:

“Voor alle fans die zitten te wachten op de raid en eigenlijk niet kunnen wachten om hem te spelen, maak je niet druk. Ik beloof dat we jullie laten weten wanneer het tijd is om een dag vrij te nemen van je werk”.