The Taken King meest gedownloade game op PSN

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
The Taken King meest gedownloade game op PSN

Volgens Activision is The Taken King, de meest recente DLC voor Bungie’s Destiny, de meest gedownloade game (op de eerste dag) op PlayStation Network. Ook heeft het een record gevestigd van meeste spelers tegelijk online.

Love it or hate it, Destiny is nu eenmaal groot en met de meest recente uitbreiding, The Taken King, lijkt het alleen maar groter te worden. Zo heeft The Taken King nu al een paar records gevestigd. Niet alleen is The Taken King de titel die het meeste is gedownload in de eerste 24 uur. Het wist ook het record van de meeste spelers tegelijkertijd online (op de PS4) te vestigen. Eric Hirshberg, de CEO van Activision, was hier vanzelfsprekend blij mee.

“Destiny: The Taken King is nu officieel de meest gedownloade titel op de eerste dag van beschikbaarheid. Ook houdt het nu het record van de meeste spelers tegelijkertijd online voor zowel Destiny als PSN in het algemeen. Ik geloof dat we er zeker van kunnen zijn dat de Destiny-franchise nog steeds momentum oppikt. Samen met onze partners bij Bungie, kunnen we niet wachten om de community te zien groeien wanneer we The King’s Raid aankomende vrijdag beschikbaar stellen.”

Destiny: The Taken King is sinds deze week verkrijgbaar en is beschikbaar voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en de Xbox One.