The Sims 4 uitgesteld naar herfst 2014

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
The Sims 4 uitgesteld naar herfst 2014

Slecht nieuws voor fans van The Sims; Het vierde deel in de serie is uitgesteld naar de herfst van 2014 meld uitgever Electronic Arts vandaag. Hoewel ontwikkelaar Maxis nog geen officiele release datum had vastgelegd was er uitgelekt dat de game in het begin van 2014 uit zou komen.

“De Sims franchise heeft de beste fans ter wereld en hun passie en enthousiasme is nooit hoger geweest dan op dit moment”. Dit meld Rachel Franklin, vice-president van de studio achter de franchise. “Die miljoenen stemmen zullen de ontwikkeling voortstuwen en helpen om The Sims 4 de grootste en meest ambitieuze game tot nu toe in de franchise te laten worden. We kunnen niet wachten om de reacties van de fans te zien als de game uit komt in de herfst van 2014”.

In mei van dit jaar kondigde Electronic Arts de game aan voor Windows en OSX. In een interview met Polygon liet Franklin eerder al weten dat The Sims 4 zich meer zal gaan richten op het reproduceren van authentieke persoonlijkheidstrekken. “We hebben nagedacht over hoe onze spelers zichzelf beter kunnen uiten en hun uitingen kunnen delen”.