The Sims 4 uitbreiding aangekondigd: Cats & Dogs

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
The Sims 4 uitbreiding aangekondigd: Cats & Dogs

Liefhebbers van de Sims-serie weten dat een huis pas volmaakt is, wanneer er een hond of een kat in rondloopt. Om deze reden wachten Sims-gamers al jaren op de huisdierenuitbreiding.

Via de een trailer heeft Electronic Arts de Cats & Dogs uitbreiding voor Sims 4 bekendgemaakt. In de trailer zijn een groot aantal van deze huisdiertjes te zien, in verschillende soorten en maten. Daarnaast zien we ook de verschillende karaktertrekken die we zo goed kennen van onze trouwe viervoeters. De expansie richt zich op drie dingen: het creëren van katten en honden, het scheppen van een band tussen mens en dier en het verzorgen van deze dieren.

In hoeverre je de huisdieren vorm kunt geven, wordt nog niet in detail uit de doeken gedaan. Wat betreft de karakters van de dieren laat de trailer zien dat de huisdieren verschillende karaktertrekken en voorkeuren hebben. Het verzorgen van deze dieren kan natuurlijk in eigen huis worden gedaan, maar wanneer ze ziek worden, kunnen ze terecht bij de dierenkliniek. Dierenarts is tevens een nieuwe carrière voor je Sims. De uitbreiding is beschikbaar vanaf 10 november.