The Sims 2 voor iedereen gratis

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
The Sims 2 voor iedereen gratis

Vorige week kondigde EA aan dat de ondersteuning voor The Sims 2 zal ophouden; de game zal geen updates of content meer ontvangen. Daartegenover staat dat EA ervoor heeft gezorgd dat The Sims 2 Ultimate Collection voor iedere Origin gebruiker gratis te downloaden is.

Als je van mening bent dat The Sims (2) te veel DLC of uitbreidingspakketten heeft, niet getreurd: iedere gebruiker op Origin kan The Sims 2 Ultimate Collection (The Sims 2 met alle DLC en uitbreidingspakketten) gratis downloaden. De reden hiervoor is behoorlijk vrijgevig: eigenaars van de originele games konden de game en elk uitbreidingspakket op Origin unlocken door het seriële nummer op Origin in te voeren. Omdat veel mensen de code kwijt waren of inmiddels afstand hebben gedaan van de box, visten veel mensen achter het net. Daarom heeft EA besloten om de game voor iedereen beschikbaar te maken, free of charge.

Als je gebruik wil maken van deze actie is het een simpele kwestie van Origin op te starten (of het te downloaden en jezelf te registeren, mocht je nog geen Origin hebben) en de code “I-LOVE-THE-SIMS” in te voeren bij “productcode inwisselen”. Het vermoeden was dat deze actie alleen voor de Amerikaanse markt was, maar na testen blijkt de code ook gewoon in Europa te werken.