The Pokémon Company komt met Pokémon Rumble Rush voor smartphones

The Pokémon Company komt met Pokémon Rumble Rush voor smartphones

The Pokémon Company heeft een nieuwe mobiele titel rondom Pokémon aangekondigd. Pokémon Rumble Rush is een gratis te downloaden beat-em-up waarbij spelers naar nog niet verkende eilanden afreizen, Pokémon te verslaan en vriendschappen kunnen sluiten. De game is binnenkort te downloaden in Nederland.

In een persbericht onthult The Pokémon Company de nieuwe mobiele game Pokémon Rumble Rush. In de game speel je een avonturier op reis in een heteluchtballon die nieuwe eilanden ontdekt gevuld met Pokémon. Samen met je partner-Pokémon moet je honderden vijandelijke Pokémon verslaan die in hordes op je afkomen rollen. Wanneer je deze Pokémon verslaat, heb je kans om vriendschappen te sluiten waarna je ze zelf weer kan inzetten in andere levels. De game vertoont vergelijking met Pokémon Rumble, die eerder uitkwam voor de 3DS.

Hoewel de game vandaag is aangekondigd door het bedrijf achter de serie, is de titel in Nederland nog niet te downloaden. Middels een soft launch is de game al wel te spelen voor Australische gamers met een Android-toestel, maar de volledige lancering voor iOS en Android laat wereldwijd nog even op zich wachten.

Pokémon Rumble Rush 
 Pixel Vault