The Order: 1886 verhaal gedeeltelijk onthuld

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
The Order: 1886 verhaal gedeeltelijk onthuld

Vandaag werd er in het magazine Gameinformer meer onthuld over het aanstaande verhaal van de game The Order: 1886. Een vervloekte orde van ridders zal centraal staan en het spel zal zich gaan afspelen in een variatie op de cultuur uit de Victoriaanse tijd in Engeland, rond 1900.

Na enkel een vrijgegeven trailer tijdens de E3 dit jaar kon Gameinformer vandaag bekend maken dat de speler in de rol van Grayson zal kruipen, die ook bekend staat als Sir Galahad, en een lid zal zijn van The Order. Deze groep is een pact van ridders die Blackwater hebben ontdekt, een drank waardoor wonden sneller genezen en de gebruiker langer blijft leven, maar als nadeel met zich mee brengt dat iedereen om de gebruikers heen een natuurlijke dood sterft.

The Order gaat het gevecht aan met een nieuw kwaad tijdens tijdens de Victoriaanse periode in Londen rond 1900. Dit alles zal gaan gebeuren in een hectische game waarbij er veel elementen zullen gaan lijken op de besturing en interface die de Gears of War serie gebruikt. Het wapenarsenaal zou wel gebaseerd zijn op de tijdsgeest maar uniek aanvoelen volgens ontwikkelaar Ready at Dawn, die onder andere ook verantwoordelijk was voor de God of War serie.