The Elder Scrolls Online-spelers maken kans op 1 miljoen dollar

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
The Elder Scrolls Online-spelers maken kans op 1 miljoen dollar

Om de MMORPG te promoten, kwam Pete Hines van Bethesda vannacht het podium op tijdens de Game Awards 2015 en maakte bekend dat een gelukkige speler van The Elder Scrolls Online 1 miljoen dollar zal krijgen van de studio.

Dan komt nu het slechte nieuws: Nederlandse spelers maken geen kans op de prijs. Alleen gamers uit Canada, Frankrijk, Finland, Duitsland, Mexico, Noorwegen, Rusland, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten van Amerika kunnen meedingen om de hoofdprijs en de tweede prijs (1.000 winnaars krijgen 3.000 crowns).

Sinds de release van ESO: Tamriel Unlimited op de PlayStation 4 en Xbox One en de omschakeling naar een model zonder abonnementskosten, is de MMORPG een stuk populairder geworden dan daarvoor. Hines probeert er met deze competitie voor te zorgen dat nog meer twijfelende spelers toch de game in huis halen voor de console of pc. The Elder Scrolls Online is tot 7 december met 60% korting verkrijgbaar via Steam, PlayStation Store en Xbox Live.

Wanneer deelnemers tussen 3 december 2015 en 10 januari 2016 inloggen met hun Elder Scrolls-account en een online formulier invullen, dingen ze mee naar de hoofdprijs. Ook maken de deelnemers automatisch kans op één van de duizend tweede prijzen waarmee ze DLC, mounts en pets kunt aanschaffen in de game.