The Elder Scrolls Online komt met Homestead-update

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
The Elder Scrolls Online komt met Homestead-update

Spelers van The Elder Scrolls Online die de game op de PlayStation 4 of Xbox One spelen, kunnen vanaf vandaag gratis de nieuwste uitbreiding voor de game downloaden. De Homestead-update gaat ervoor zorgen dat spelers appartementen, huizen, kastelen en een eiland kunnen kopen in de prachtige wereld van Tamriel.

De nieuwe update voor TES Online geeft de speler de mogelijkheid om uit maar liefst 40 huizen te kiezen. Elke stijl sluit aan bij een van de tien speelbare rassen. Zelfs beginnende spelers kunnen gelijk aan de slag met een nieuw huis. Door de tutorial quest is er de mogelijkheid om gratis een eerste huis te bemachtigen en deze naar eigen smaak in te richten. Na de tutorial quest is er de mogelijkheid om te sparen voor een groter huis die je weer kunt delen met je eigen in-game personages.

De speler kan zijn nieuwe woningen uniek maken door het aanschaffen van meer dan 2000 items en deze met de nieuwe Housing Editor zelf te plaatsen. Meubels en decoraties zijn via de in-game verkopers en de Crown Store aan te schaffen. Als je daar geen zin in hebt, is het ook mogelijk om met bestaande crafting skills zelf meubels en decoraties te ontwerpen. De verkrijgbare items zijn onder andere: tafels, stoelen, kisten, boeken, schilderijen, bomen en gevechtspoppen.