The Elder Scrolls Online bèta gaat morgen live voor consoles

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
The Elder Scrolls Online bèta gaat morgen live voor consoles

Uitgever Bethesda Softworks heeft vandaag uitnodigingen verstuurd voor de aankomende bèta van The Elder Scrolls Online. Het betreft een closed bèta die morgenmiddag van start gaat op de PlayStation 4 en Xbox One.

De MMORPG van ontwikkelaar Zenimax Online Studios is voor de pc al ruim een jaar uit, maar in juni kunnen gamers op de current-gen consoles aan de slag in Tamriel. Enkele gelukkigen die zich hadden ingeschreven voor de bèta kunnen vanaf morgenmiddag 16:00 tot en met 27 april 16:00 The Elder Scrolls Online al gaan testen. Bethesda heeft er wel bij gezegd dat de vooruitgang die je boekt in de bèta niet word opgeslagen voor de definitieve versie van de game. Ook is het toegestaan om beelden te streamen en om gameplay te delen.

Overigens heeft Bethesda begin dit jaar wel een drastische verandering doorgevoerd aan de MMORPG. De maandelijkse abonnementskosten zijn geschrapt en het free-to-play principe is ervoor in de plaats gekomen. Na deze koerswijziging hebben ze de naam van de game officieel veranderd tot The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited.