The Division krijgt volgende week nieuwe update

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
The Division krijgt volgende week nieuwe update

Tom Clancy’s The Division krijgt volgende week een tweede grote update. Onder de naam ‘Conflict’ krijgt de game een nieuwe incursion en veranderingen in onder meer de Dark Zone. Dit blijkt uit een nieuwe trailer.

Net als in de eerste trailer krijgen spelers een nieuwe incursion voorgeschoteld. In ‘Clear Sky’ moeten spelers met maximaal drie andere agenten het opnemen tegen een grote groep criminelen van het gevangeniseiland Rikers. Dit met als doen anti-luchtraketten uit te schakelen. Natuurlijk staan hier opnieuw bijzondere wapens en gear tegenover.

Om de nieuwe incursion te overleven kunnen spelers na de update ook nieuwe gear-sets en wapens verzamelen tijdens de incursion en in de Dark Zone. Ook kan je gaan jagen op ‘High Value Targets’; mini-bazen die maar tijdelijk beschikbaar zijn, maar grootse beloningen opleveren.

Spelers moeten in de Dark Zone echter nog meer op hun tellen gaan passen. Vanaf versie 1.2 wordt het namelijk mogelijk om vervuilde loot te stelen van andere spelers wanneer ze deze proberen veilig te stellen. Grootste risico is echter dat spelers direct als ‘Rogue’ worden geclassificeerd wanneer ze dit proberen.

Update 1.2 Conflict is vanaf 24 mei gratis beschikbaar voor iedereen die The Division in huis heeft.