The Division krijgt Season Pass en gratis content

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
The Division krijgt Season Pass en gratis content

De closed bèta van The Division is al in volle gang op de Xbox One en gamers mogen hun eerste stappen zetten in een verwoest New York. Ondertussen heeft Ubisoft al onthuld wat we kunnen verwachten na de release van deze shooter. Er zal natuurlijk weer een Season Pass beschikbaar zijn, maar er staat ook gratis content klaar voor in de toekomst.

De Season Pass zal drie grote expansions bevatten voor een nog onbekende prijs. De eerste uitbreiding heet Underground en zal een nieuw gebied bevatten waarin je met vier man het post epidemische New York kan verkennen. In de tweede uitbreiding met de naam Survival moet men overleven in een vijandige omgeving die zelfs de “meest ervaren Division spelers zal uitdagen”. Van het laatste deel van de Season Pass is alleen de naam bekend: Last Stand.

Ook zal er in de toekomst gratis DLC zijn voor iedereen die The Division speelt, zoals nieuwe gamemodi. Momenteel is de Season Pass alleen nog te bemachtigen als je de Collector’s Edition of Gold Edition aanschaft. De prijs van alleen de Season Pass zal later bekend worden gemaakt door Ubisoft.