The Division krijgt raids in gratis updates

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
The Division krijgt raids in gratis updates

Wanneer Tom Clancy’s The Division lanceert, is het ontwikkelteam nog niet klaar met het creëren van content voor de game. In latere updates kunnen we onder meer ‘incursions’ verwachten, dat zijn een soort raids, en het wordt mogelijk om als spelers onderling voorwerpen te ruilen.

De eerste update wordt op 1 april uitgevoerd, vanaf dat moment is de eerste incursion beschikbaar voor spelers die tegen die tijd op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Vanzelfsprekend zullen spelers goed moeten samenwerken om een incursion tot een goed einde te brengen. Dezelfde update zal het ruilen van voorwerpen mogelijk maken. De wapens, kleding en andere beloningen die je kunt opstrijken tijdens een co-op-sessie kunnen dan geruild worden met groepsgenoten. Dat is bij de release namelijk nog niet het geval.

De update die gepland staat voor mei zal een tweede incursion toevoegen, naast aanvullende content voor het pvp-gedeelte van de game; de Dark Zone. Ubisoft heeft al bekendgemaakt dat het gaat om gratis updates, die losstaan van de drie betaalde DLC-uitbreidingen die dit jaar nog zullen verschijnen. Voor Underground (juni), Survival (eind van de zomer) en Last Stand (aankomende winter) zul je wel een season pass aan moeten schaffen om de content te spelen. Wat die uitbreidingen precies zullen toevoegen aan de third-person actie-RPG heeft Ubisoft nog niet onthuld.

Tom Clancy’s The Division verschijnt op 8 maart 2016 voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.