The Division heeft 9,5 miljoen geregistreerde spelers

archief
Amador Prado op 20 januari 2020
The Division heeft 9,5 miljoen geregistreerde spelers

Tom Clancy’s The Division is de afgelopen weken veel besproken door voor- en tegenstanders, maar als we Ubisoft mogen geloven is de groep voorstanders veel groter dan ze hadden verwacht. Tijdens het laatste financiële rapport is gebleken dat de game maar liefst 9,5 miljoen spelers telt.

Er werd door de community veel geklaagd over de third-person shooter, en zelfs Kevin heeft zich in de discussie gemengd, maar de cijfers liegen niet. The Division is de snelst verkopende Ubisoft game ooit en uit de rapporten van vandaag blijkt dat 9,5 miljoen mensen de game spelen, gemiddeld nog drie uur per dag.

Andere recente games van Ubisoft, zoals Far Cry Primal en Rainbow Six Siege hebben ook goed gepresteerd. Primal zou volgens Ubisoft ”boven verwachting” hebben gepresteerd en Siege wordt enkele maanden na de release nog door 60 procent van alle spelers dagelijks opgestart. Ook dit is volgens de uitgever een “uitzonderlijke prestatie”. Het gaat Ubisoft dus weer voor de wind als we het rapport mogen geloven.