The Division 2 lijkt zich in Washington af te spelen

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
The Division 2 lijkt zich in Washington af te spelen

Morgen krijgen we van Ubisoft meer details over The Division 2, maar nu lijkt de eerste informatie al naar buiten te komen. Op een poster bij het beursgebouw in Los Angeles is de nieuwe omgeving voor The Division 2 duidelijk te zien: Washington D.C.

In The Division gingen we als Agents tijdens een heftige griepuitbraak aan de slag in een met sneeuw bedekt New York. In het aankomende tweede deel lijken we deze omgeving in te ruilen voor de Amerikaanse hoofdstad Washington D.C. Uit een grote poster valt op te maken hoe een drietal agenten voor een brandend Capitool staan. Ook is het Washington Monument niet ongeschonden gebleven.

https://twitter.com/ItsBoomslangg/status/1005613612319297537

Naast een locatie zien we ook enkele wapens die niet in het origineel te vinden waren. Zo staat er een agent met een kruisboog, terwijl een andere een granaatwerper vast heeft. Het lijkt er dus op dat er ook meer variatie in de wapenkeuze gaat komen, inclusief enkele wapens die een stuk stiller zullen zijn. Voor meer details over The Division 2 zullen we moeten wachten tot Ubisofts presentatie, maandagavond om 22:00 uur Nederlandse tijd.