The CW geeft groen licht voor The Lost Boys

archief
Jermaine van Haarlem op 20 januari 2020
The CW geeft groen licht voor The Lost Boys

Vandaag werd bekendgemaakt dat The CW officieel groen licht geeft voor de serie The Lost Boys. Deze serie is gebaseerd op de gelijknamige horror-comedy film uit 1987. De serie wordt een samenwerking tussen Gulfstream TV en Warner Bros. Television.

The CW heeft een pilot aflevering besteld voor The Lost Boys. De serie is momenteel gehuld in geheimen en veel details zijn er nog niet bekend. Wel is bekend dat de pilot gebaseerd is op een script van Heather Mitchell (Grey’s Anatomy, Scandal). Voorheen heeft de bedenker van iZombie en Veronica Mars al eens aan een serie gewerkt, maar dit kwam helaas nooit van de grond.

The Lost Boys vertelt het verhaal van Sam en zijn oudere broer Michael die samen met hun moeder naar Santa Carla verhuizen. Eenmaal aangekomen verandert Michael zijn innerlijk op geheimzinnige wijze. De film werd destijds geprezen om zijn soundtrack vol rockmuziek. In de gelijknamige film uit 1987 waren er rollen weggelegd voor Corey Haim, Corey Feldman, Kiefer Sutherland, Jamie Gertz, Jason Patric en Dianne Wiest. Het is nog niet bekend of zij zullen terugkeren in deze versie van het verhaal.