The Crew 2 Demolition Derby gratis vanaf 5 december

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
The Crew 2 Demolition Derby gratis vanaf 5 december

Het heerlijk avondje zal voor fans van The Crew 2 dit jaar nog specialer worden. Vanaf 5 december is de Demolition Derby-update gratis beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc, zo laat Ubisoft vandaag weten.

De update voegt een aantal nieuwe functies toe aan het bestaande spel. In de Bonneville Salt Flat-arena en op de vliegtuigbegraafplaats in Tuscon kunnen spelers zich op elkaar uitleven. Om in de Demolition Derby-sfeer te blijven heeft de update ook vier nieuwe auto’s die volledig kunnen worden gesloopt. Deze wagens zijn bovendien ook buiten de Demolition Derby-modus te gebruiken.

Daarnaast krijgt The Crew 2 ook een multiplayer-modus. Met maximaal zeven anderen kunnen spelers deelnemen aan de verschillende activiteiten op Amerikaanse grond. Ook introduceert Ubisoft een PvP league, waarin coureurs het tegen elkaar kunnen opnemen. Ten slotte krijgt The Crew 2 nieuwe Drift-, Alpha-, Grand Prix- en Rally Cross-uitdagingen, en worden de Audi RS3 LMS – 2017 en Aeroboat – VS12 – 2018 voor alle spelers beschikbaar.

Demolition Derby is de tweede gratis uitbreiding op The Crew 2 na Gator Rush. Deze werd op 26 september beschikbaar. Ubisoft geeft aan in de komende maanden regelmatig nieuwe content aan het spel te willen toevoegen. Wat deze updates precies inhouden is nog onduidelijk. Houd vooral Pixel Vault in de gaten om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.