The Binding of Isaac-kaartspel Four Souls aangekondigd

archief
Tim Miechels op 20 januari 2020
The Binding of Isaac-kaartspel Four Souls aangekondigd

Het succes van Hearthstone zorgt voor een toename van digitale kaartspellen. Met Gwent en The Elder Scrolls: Legends hebben ook The Witcher en The Elder Scrolls hun eigen digitale kaartspellen gekregen. De makers van The Binding of Isaac pakken het net anders aan en maken een fysiek kaartspel gebaseerd op hun game getiteld: The Binding of Isaac: Four Souls.

The Binding of Isaac: Four Souls wordt een kaartspel dat je met twee tot vier mensen kunt spelen. De spelers moeten samenwerken om loot te verzamelen, hun personages sterker te maken en uiteindelijk natuurlijk verschillende bazen te verslaan. Het kaartspel wordt ontwikkeld door Edmund McMillen, degene die ook de originele The Binding of Isaac bedacht heeft.

Vandaag werd de Kickstarter voor The Binding of Isaac: Four Souls gelanceerd. Het doel was om binnen een maand 42.883 euro op te halen. Inmiddels staat de teller al op 169.154 euro, dus dat doel is ruimschoots gehaald. Volgens de Kickstarter-pagina moet het kaartspel ergens in november van 2018 in de winkels liggen.