Terugkerende GTA 5-spelers krijgen exclusieve content

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Terugkerende GTA 5-spelers krijgen exclusieve content

Rockstar heeft vandaag bekendgemaakt dat mensen die GTA 5 eerder al gespeeld hebben op de PS3 of Xbox 360, een flink pakket bonus content krijgen. Het gaat om nieuwe events, wapens, auto’s en een missie waarin je een moord moet oplossen.

Deze nieuwe content zal niet beschikbaar komen voor de oude versies van de game. Rockstar geeft aan dat ze terugkerende spelers willen belonen voor hun loyaliteit. Mensen die hun progressie overzetten naar de next-gen versie van de game kunnen onder andere aan de slag met de Photo Challenge, waarin spelers op de foto moeten met alle nieuwe dieren en als beloning onder water kunnen varen met een onderzeeër.

Een andere feature is een missie waarin Michael een moord moet oplossen. Lukt dit, dan worden spelers beloont met een filter waardoor ze de hele game kunnen spelen in zwart/wit. Ook is er een nieuw zweefvliegtuig beschikbaar en kunnen trouwe kopers gaan hakken met een bijl of knallen met een Rail Gun.

Grand Theft Auto 5 lanceert op 18 november aanstaande voor PS4 en Xbox One. In januari komt de game ook naar de PC. Naast deze exclusieve features voor mensen die hun progressie overzetten heeft Rockstar ook andere nieuwe content toegevoegd. Zo is de game uiteraard grafisch verbeterd en is er veel nieuwe muziek aan de radio’s toegevoegd.