Telltale’s Game of Thrones komt in zes delen

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Telltale’s Game of Thrones komt in zes delen

Telltale Games heeft vandaag bekendgemaakt dat hun aankomende episodische game over de serie Game of Thrones verspreid zal worden over zes delen. Dat is er precies één meer dan gebruikelijk bij de Amerikaanse ontwikkelaar.

Back to the Future, The Walking Dead: de meest succesvolle franchises van Telltale Games kwamen allemaal in vijf episodes. Voor Game of Thrones plakken ze er dus nog eentje achteraan. Het eerste deel van de serie, genaamd Iron From Ice, moet ergens voor het einde van 2014 verschijnen.

Een opvallend feit is dat we tot nu toe niets anders dan wat losse teasers hebben gezien van de game. Er is nog helemaal niets bekendgemaakt over de cast, karakters of het soort gameplay dat de game met zich meebrengt, hoewel we op basis van vorige projecten van Telltale Games wel een gokje durven wagen. Telltale Games staat bekend om hun verhalende stijl en ook van Game of Thrones verwachten we niets anders.

Dat Telltale Games een game ging maken van de bekende TV-serie werd bijna een jaar geleden bekendgemaakt tijdens de VGX. Daarnaast werken ze ook aan een adventure game in het Borderlands universum (genaamd Tales of the Borderlands) en zijn ze begonnen met de productie van een derde seizoen van The Walking Dead.