Telltale’s Back to the Future komt naar PS4/Xbox One

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Telltale’s Back to the Future komt naar PS4/Xbox One

Volgens de Amerikaanse website Amazon.com zal Telltale’s point & click adventure game gebaseerd op Back to the Future binnenkort ook verschijnen voor de PlayStation 4 en de Xbox One.

Telltale’s Back to the Future The Game zal volgens de Amerikaanse webshop binnenkort ook te spelen zijn op de Xbox One en PlayStation 4. De game verscheen op de site met boxart, dus het is zeer waarschijnlijk echt. Dat het in 2015 verschijnt, ter ere van het 30-jarig jubileum van de serie (en het jaar waar Michael J. Fox’s personage Marty McFly naartoe ging in het tweede deel van de trilogie) mag dan ook niet als toeval genoemd worden.

Volgens Amazon zal de game in oktober uitkomen voor de PlayStation 4 en Xbox One en zal het exclusieve content krijgen. Deze content zal bestaan uit video interviews van de acteurs en de producent.

In 2011 maakte Telltale veel indruk met hun game gebaseerd op de filmserie Back to the Future. Een aantal van de acteurs uit de filmserie keerden terug en de producent van de drie films werkte ook mee aan de game wat zorgde voor dat extra beetje authenticiteit. Het succes van Back to the Future stelde Telltale in staat om games te maken gebaseerd op andere dingen, zoals The Walking Dead en Jurassic Park.