Telltale kondigt binnenkort droomproject aan

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Telltale kondigt binnenkort droomproject aan

Hoewel Telltale druk bezig is met het tweede seizoen van The Walking Dead, lieten ze nog even weten ook bezig te zijn met een ander project. Het zou te maken hebben met nieuwe werknemers bij Telltale die eerder bij LucasArts werkten.

In een thread op Reddit konden fans vragen stellen aan een van de oprichters van Telltale; Dan Conners. Het duurde niet lang voordat aan hem werd gevraagd of de mogelijkheid bestaat of Telltale ooit aan een Star Wars game zal werken.

“Komend van LucasArts kan ik je vertellen dat we hier veel mensen hebben die van Star Wars houden en ervaring hebben met het werken met die licentie waardoor het een ideale keuze zou zijn. Daarnaast zijn we aan het werk met een aantal andere licenties die onder ‘droom-licenties’ vallen en staan te popelen om die aan te kondigen.”

Medeoprichter Kevin Bruner deelde ook zijn mening over de Reddit vraag:

“Een Telltale Star Wars game zou me HEEL erg blij maken. We komen binnenkort met een nieuwe IP die naar mijn idee alles bevat, wat mij verbaast/vereert.”

Telltale heeft een lang verleden met gelicenseerde titels, maar met wisselend succes. Wie weet kunnen ze goed uit de voeten met Star Wars, maar de kans zit er dik in dat het nieuwe project niks te maken zal hebben met Star Wars.