Telltale Games werkt aan twee nieuwe series

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Telltale Games werkt aan twee nieuwe series

Telltale Games, de studio achter onder andere de populaire The Walking Dead-games, heeft afgelopen weekend tijdens de VGX Awards twee nieuwe series aangekondigd. De studio werkt aan zowel Tales from the Borderlands als Game of Thrones.

Net als vorige games van de ontwikkelaar zullen zowel Tales from the Borderlands als Game of Thrones in losse afleveringen verschijnen. Tales of the Borderlands is, zoals de naam al doet vermoeden, gebaseerd op de populaire shooterserie Borderlands van Gearbox en zal zich dan ook weer op Pandora afspelen. In de game zullen zowel oude als nieuwe karakters voorbij komen en zal de typische Borderlands-sfeer en stijl kennen.

Over de game rondom Game of Thrones is nog amper informatie bekend, omdat Telltale Games momenteel nog in onderhandeling is met HBO, televisiezender en producent van de televisieserie. Wel benadrukte de ontwikkelaar dat de game op de televisieserie is gebaseerd en niet op de boeken. Telltale zou van beide series de eerste aflevering nog in 2014 op de markt willen brengen.