Telltale Games maakt releasedatum Game of Thrones bekend

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Telltale Games maakt releasedatum Game of Thrones bekend

De eerste aflevering van de episodische game Game of Thrones heeft een releasedatum gekregen. Telltale Games maakt bekend dat de eerste aflevering in Amerika op twee december verkrijgbaar is. Europese gamers kunnen een dag later aan de slag op drie december.

De adaptatie van de tv-serie Game of Thrones komt er eindelijk aan. De game zal opgedeeld worden in zes afleveringen en de eerste hiervan, genaamd Iron From Ice, komt begin december naar PC, iOs, Mac, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One.

Via Twitter maakte Telltale Games dit bekend. Afhankelijk waarop je de game zult gaan spelen, kent de game verschillende releasedata. Op 2 december komt de game op PC, Mac en Amerikaanse PlayStation 4 consoles en op 3 december zijn de Xbox 360 en Xbox One aan de beurt, evenals de Europese PlayStation 4 consoles. Als je de game op iOs wil spelen, zul je moeten wachten tot 4 december en PlayStation 3 gebruikers zullen zowel in Amerika als Europa tot 9 december moeten wachten. Er komt ook een Android versie, maar er is nog niet bekend wanneer deze zal verschijnen.

Er is verder geen informatie bekend gemaakt wanneer de volgende afleveringen van Game of Thrones zullen verschijnen.