Techland vraagt ludieke input van Dying Light spelers

archief
Pixel Vault op 20 januari 2020
Techland vraagt ludieke input van Dying Light spelers

Dying Light-ontwikkelaar Techland vraagt op een ludieke manier om de creativiteit van gamers. De Poolse ontwikkelaar biedt namelijk spelers de kans om hun creativiteit terug te laten komen in de aankomende uitbreiding voor Dying Light; The Following. Het enige waar ze om vragen is een stukje tekst.

Hoewel Techland nog niet alle details omtrent The Following heeft prijsgegeven heeft de ontwikkelaar al wel aangegeven graag hulp van de fans te krijgen, in de vorm van een stukje tekst. Een van de missies is namelijk gesitueerd in een postkantoor, waar het wemelt van de onbezorgde brieven. Nu leek het Techland een leuk idee om fans van de franchise de kans te geven hun eigen brief in te sturen, zodat deze weer terug te lezen is in The Following.

2941991-message

 

Het idee is dus dat men zich dient te verplaatsen in de huid van een overlevende in de Quarantine Zone en in max 200 woorden een brief schrijft richting richting de buitenwereld. Wat zou je schrijven, en naar wie? De meest originele brieven zullen uiteindelijk gebruikt worden in The Following, met daarbij de garantie dat je er de credits voor krijgt. De actie loopt tot 1 oktober, dus enige haast is er wel bij geboden. Je kunt je brief hier kwijt.