Techland verhoogt prijs Dying Light DLC

archief
Kevin Rombouts op 20 januari 2020
Techland verhoogt prijs Dying Light DLC

Dying Light-ontwikkelaar Techland heeft aangekondigd dat het de prijs van de aankomende Dying Light DLC ,The Following, heeft verhoogd. Volgens de studio is de DLC veel groter geworden dan aanvankelijk was gepland. Ook de prijs van de season pass gaat omhoog.

Origineel zou de aankomende DLC voor 15 euro over de toonbank gaan. Die prijs is nu opgeschroefd naar 20 euro. Volgens Techland is het een logisch gevolg nu ze zelf zien hoe enorm de DLC is geworden.

Over de afgelopen weken heeft Dying Light: The Following zijn laatste fase bereikt. Main en sidequests, nieuwe skills en race uitdagingen zijn allemaal af. We zijn nu in de fase dat we alles oppoetsen. Terwijl we er op terugkijken is het duidelijk geworden hoeveel de uitbreiding is gegroeid; het had een stand-alone titel kunnen zijn, maar omdat daarmee de lancering uitgesteld zou worden hebben we besloten dat niet te doen.

Echter, gezien de toegenomen schaal van het project, hebben we onze prijzen die we in augustus aankondigde aan moeten passen en dus willen we jullie laten weten dat Dying Light: The Following nu 20 euro zal kosten.

Net als de DLC zal ook de season pass van de game in prijs omhoog gaan. Kost deze nu nog 20 euro, na 8 december zal deze 30 euro kosten. Spelers die de season pass voor die tijd kopen of al gekocht hebben hoeven niets extra’s te betalen.