Teaser trailer van Dragon Ball FighterZ geeft hints over het verhaal

archief
Rohald De Bruyne op 20 januari 2020
Teaser trailer van Dragon Ball FighterZ geeft hints over het verhaal

De afgelopen maanden hebben we al het een en ander gezien van Dragon Ball FighterZ. Zo weten we uit eigen ervaring dat de game het een en ander geleend heeft van Marvel vs. Capcom en dat de game er grafisch sterk uit ziet. We wisten ook dat het verhaal in samenwerking geschreven is met Akira Toriyama, de originele bedenker van de Dragon Ball-verhalen. De inhoud van dit verhaal was tot nu echter nog een mysterie.

In een teaser trailer van Dragon Ball FighterZ krijgen we al glimpen te zien van het verhaal van deze game. Hoewel het mysterie op dit moment nog niet ontrafeld wordt, krijgen we wel een paar duidelijk beelden te zien van Android 21, een nieuwe personage in de Dragon Ball-franchise. Verder zien we vooral heel veel brand en verwoesting. In deze verwoesting staan onze bekende helden, maar ze ogen wat vreemd. Ze zijn allen zwart gekleed, hebben rode ogen en zijn omhuld door een paarse gloed. De beelden waarin we zien hoe Vegeta, Krillin en zelfs Goku neervallen, is het einde van de trailer.

Welke rol heeft Android 21? Wat is er aan de hand met de zwart geklede Z warriors? Hoe komen Vegeta en Goku aan hun eind? De antwoorden op deze vragen en meer worden beantwoord in het begin van 2018. Tot die tijd kun je meer informatie over de game hier lezen.