Teaser trailer onthult survival horrorgame Maid of Sker

archief
Rebecca Nieuwenhuis op 20 januari 2020
Teaser trailer onthult survival horrorgame Maid of Sker

Sommige mensen vinden het fantastisch om bang te zijn, dat bewijzen de spookhuizen rond de Halloween-periode wel. Ontwikkelaars spelen hier dan ook graag op in en fans kunnen al genieten van diverse horrorgames. Ook ontwikkelaar Wales Interactive wil een duit in het zakje doen en onthulde middels een teaser trailer de survival horrorgame Maid of Sker.

Maid of Sker is gebaseerd op het gelijknamige boek, dat weer gebaseerd is op de legendes uit Wales. Deze legendes zijn blijkbaar niet voor de bangeriken onder ons, want de trailer maakt al snel duidelijk dat je vrij sterk in je schoenen moet staan wil je de game zonder lamp aan spelen. Het jaar is 1898 en we nemen de rol aan van Thomas Evans. Deze is op zoek naar zijn geliefde in het enorme huis van Sker. Tijdens het zoeken speel je vanuit een first-person-perspectief en de bedoeling is dat je jezelf zoveel mogelijk stil houdt. Zoeken kun je wel op eigen houtje doen, het verhaal is non-lineair en bevat meerdere eindes. Het is aan jou welk einde dat gaat zijn.

Maid of Sker heeft nog geen releasedatum gekregen van Wales Interactive. Wel maakte het bedrijf bekend dat de game ergens in 2019 moet verschijnen voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.