Team Sonic Racing Overdrive krijgt tweede deel

Team Sonic Racing Overdrive krijgt tweede deel

Over iets minder dan een maand verschijnt Team Sonic Racing. Om fans warm te maken, riep SEGA de tweedelig animatie-reeks Overdrive in het leven. Het eerste deel verscheen al op 16 maart en afgelopen donderdag volgde het tweede deel.

Net zoals het eerste deel stonden Tyson Hesse en Neko Productions in voor de productie van deel twee. In dit deel nemen Sonic en zijn vrienden het op tegen Team Dark. Zo zien we naast de vrienden van Sonic ook Dr. Eggman, Shadow the Hedgehog en Rouge the Bat voorbij komen.

Als we beide delen vergelijken zien we dat Team Rose volledig verdwijnt in deel twee. In het eerste deel nam Team Sonic het op tegen Team Rose en Team Dark. Dr. Eggman kwam hier ook in voor en hij probeerde de deelnemers te saboteren. Wanneer we beide delen volledig bekijken zien op het einde wat gameplay-beelden Team Sonic Racing.

Die laatste is momenteel in de ontwikkeling bij Sumo Digital. In deze titel kiezen spelers een personage uit het Sonic-universum en racen ze hiermee in de lokale of online multiplayer-modi. De game verschijnt op 21 mei 2019 voor Nintendo Switch, pc, PlayStation 4 en Xbox One.