Systeemvereisten van Metro Exodus bekendgemaakt

archief
Glenn Nouws op 20 januari 2020
Systeemvereisten van Metro Exodus bekendgemaakt

Hoewel Metro Exodus pas op 15 februari verschijnt, komt de uitgever nu met de systeemvereisten voor de pc-versie. Deep Silver laat in een persbericht weten wat voor een pc je in huis moet hebben om de game te kunnen spelen.

Als we de systeemvereisten van Metro Exodus bekijken, zien we dat de maker deze onderverdeelt in vier categorieën. Hieronder vallen de minimale, de aanbevolen, de hoge en de extreme systeemvereisten.

Bij de minimale vereisten hebben spelers de keuze uit Windows 7, 8 en 10 als besturingssysteem. Verder moeten we in deze categorie beschikken over minimaal 8 GB RAM, een I5-processor en 2 GB VRAM. Daarnaast spelen we in deze categorie op 30 FPS. De aanbevolen en hoge vereisten vragen een aantal gelijkaardige dingen. Zo hebben we bij beide minimaal Windows 10 nodig, spelen we de game op 60 FPS en hebben we 8 GB VRAM geheugen nodig.

Als laatste komen de extreme vereisten aan bod. Daarmee spelen we de game op de hoogste grafische instellingen in 4K en op 60 FPS. In deze categorie hebben we minimaal Windows 10 en 16 GB RAM en 11 GB VRAM nodig. Daarnaast vereist deze categorie een I9-processor en RTX 2080 als grafische processor.

Metro Exodus 
 Pixel Vault

Check zeker onze preview en hands-on voor meer informatie over Metro Exodus.